Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Фільтр зворотного осмосу Ecosoft Robust mini (Robustmini)

Із закладів сфери HoReCa щодня споживаються великі обсяги води. У кафе, закладах громадського харчування, вода використовується для приготування напоїв, різноманітних страв. Якість води дуже впливає на смакові властивості приготовлених продуктів, тому власники таких компаній часто встановлюють спеціальні фільтри. Очищена вода, позбавлена ​​іонів жорсткості, хлору та інших небажаних домішок, розкриває справжній аромат і смак страв і продовжує термін експлуатації техніки, що використовується для їх приготування та підтримання в чистоті посуду (кавомашини, посудомийні машини, обладнання для кейтерингу). При цьому використання фільтра коштує копійки.

Ecosoft Robust mini — високопродуктивний компактний фільтр зворотного осмосу, який стане ідеальним варіантом для будь-якого закладу мережі HoReCa. Це новинка на ринку водоочисного обладнання, яка швидко завоювала популярність, стала лідером та хітом продажів у своєму сегменті.

Особливості та переваги фільтра зворотного осмосу Ecosoft Robust mini

Фільтр зворотного осмосу Ecosoft Robust mini є досконалим нестандартним, більш прогресивним баченням системи водопідготовки, в якій вдалим чином поєднуються компактні габарити і значно вища продуктивність, ніж у звичних системах осмосу. У традиційних системах такого роду основну роль очищення виконує зворотноосмотична мембрана, що очищає водний потік на 99,8%, розділяючи його при цьому на очищений та забруднений, який потім вирушає у каналізацію. У конструкції Ecosoft Robust mini задіяні три такі мембрани.

Мембрани DuPont FilmtechAqualast 1812-HR розміщені таким чином, щоб забезпечити максимальну економію води: дві з них розташовані паралельно, а одна послідовно, що забезпечує мінімальне скидання концентрату в каналізацію. Для порівняння, звичайна система зворотного осмосу на літр чистої води скидає в каналізацію близько 10 літрів забрудненої. Ця модель на 1 л очищеного ресурсу скине в каналізацію 1 л брудної води, що свідчить про значну економію.

Зворотний осмос Ecosoft Robust mini — це шестиступінчаста система очищення. Крім трьох мембран, вона включає два передфільтри і один фінішний постфільтр. Предфільтр — це картридж із спіненого поліпропілену, що забезпечує механічне очищення для продовження терміну служби мембран, та картридж з гранульованим активованим вугіллям. На фініші встановлено картридж із пресованим активованим вугіллям із шкаралупи кокосу, який сприяє покращенню смаку та запаху води.

Основні переваги фільтра зворотного осмосу Ecosoft Robust mini:

  • висока продуктивність;
  • економічність;
  • компактність;
  • швидка окупність;
  • високий ресурс (мембрани служать до 24 місяців);
  • легкість заміни картриджів.

Ecosoft Robust mini — прямоточна система, що працює без накопичувального бака за низького тиску. Завдяки високій продуктивності (до 60 л/год) вона здатна забезпечити постійне подання достатньої кількості води безпосередньо споживачеві.

Купити фільтр зворотного осмосу в інтернет-магазині AKVO

Інтернет-магазин компанії AKVO пропонує купити фільтр зворотного осмосу за вигідною ціною. У нас ви можете придбати онлайн обладнання з доставкою в будь-який регіон України. Якщо у вас залишилися питання щодо даного обладнання, звертайтеся до наших спеціалістів — технологи завжди готові надати рекомендації та допомогти з покупкою.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 10.11.2022 р.
Потрібна допомога у виборі фільтру для води?
Ви можете замовити