Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Що таке бутильована вода?

ДЖЕРЕЛО ЖИТТЯ, ВИЗНАЧАЛЬНИЙ РІВЕНЬ ЗДОРОВ'Я ЛЮДИНИ

Питна вода — це досить широке поняття, тому слід розібратися в тому, яка вода підходить для пиття, а від якої краще відмовитися. Фахівці апелюють таким поняттям, як гранично допустима концентрація (ГДК). Вона регламентує максимальний рівень концентрації мінеральних і хімічних елементів, які можуть перебувати в рідины, щоб вона була безпечною для здоров'я. Адже якщо взяти середню добову потребу людини в рідини, то вона складає близько 2-х літрів. І якщо кожен день "засмічувати" свій організм хоча б кількома міліграмами шкідливих домішок, то за кілька років їх набереться стільки, що велика частина життєво важливих процесів може значно постраждати.

Сьогодні більшість громадян України розуміють, що необхідно піклуватися про здоров'я — своє і своїх домочадців. Вони встановлюють стаціонарні зворотноосмотичні системи, які виконують кілька ступенів очистки води. Наприклад, в інтернет-магазині akvo.com.ua ви можете купити 3-х ступінчасті фільтри для води EXITO-RX-3-001 Aquafilter, Platinum Wasser Ultra 3 PLAT-F-ULTRA3, Puricom RO Binature Blue Familia і інші.

ЩО СОБОЮ ПРЕДСТАВЛЯЄ Бутильована вода?

Для початку варто сказати, що це продукт, який можна купити в будь-якому супермаркеті або замовити доставку додому. У заводських умовах він пройшов всі рівні очищення, був перевірений, а потім розлитий в приготовлену тару. Для виготовлення тари також використовують певний сировину, а саме — харчовий пластик.

Бутильована вода може мати чисту формулу Н2О або містити ще інші добавки, наприклад, такі, які продовжують її термін зберігання. За своїм складом вона буває:

  • столова — призначена для щоденного пиття в необмеженій кількості. Її мінералізація знаходиться на рівні нижче, ніж 1 г/л;
  • лікувально-столова — її рівень мінералізації знаходиться в межах від 1 до 10 г/л, рекомендована для вживання здоровими людьми в обмеженій кількості;
  • мінеральна природна — мінералізація вище 10 г/л, містить набір певних мінералів. Крім цього, в її складі можуть бути присутні активні компоненти, кількість яких перевищує встановлені показники. Її можна пити, попередньо проконсультувавшись з лікарем.

Ну ось ми і розібралися, що таке вода у пляшках. Але це зовсім не означає, що для того, щоб вдома пити очищену мінеральну воду, необов'язково замовляти доставку бутильованої з заводу. Для цього можна просто купити в інтернет-магазині AKVO мінералізатори, які встановлюються на насосні установки систем зворотного осмосу. Ми пропонуємо такі популярні моделі, як Ecosoft Absolute MO 650 ME GO, Ecosoft MO RO 6-75M, Ecosoft Standard MO650M і інші.

СКІЛЬКИ ЧАСУ МОЖНА ЗБЕРІГАТИ бутильовану воду?

Багато хто задається питанням — чому бутильована вода так довго зберігається? Для того, щоб збільшити її термін зберігання, в Україні на законодавчому рівні дозволено використання відповідних консервантів двох видів — це срібло і вуглекислий газ (добавка Е290).

Срібло — це простий реагент, безпечний для здоров'я, який здатний надати рідині знезаражувальну дію. Вуглекислий газ також безпечний для здорових людей, але може викликати подразнення слизової оболонки шлунка у тих, у кого спостерігаються проблеми з шлунково-кишковим трактом.

Бутильована вода, безумовно, добре очищена і безпечна для здоров'я. Але подумайте, чи не краще замість того, щоб регулярно замовляти доставку води, в якості якої ви не цілком упевнені, встановити вдома якісне обладнання для водопідготовки. У магазині AKVO можна купити фільтри для води, які виконують 6 і навіть 7 ступенів очищення. Це такі моделі, як Leader Standart RO-6 Silver Series, Pallas Enjoy Smart RO-6, Atlas Filter Oasis DP RO/OP Sanic UV (SE 6075330), Aquafilter FRO8jGMP/RP75239715 і інші. Наші співробітники мають відповідну кваліфікацію і готові встановити куплене обладнання, взяти його на сервісне обслуговування.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 12.06.2020 р.
Ви можете замовити