Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Бутильована вода 19 і 5 літрів

Бутильована вода 19 І 5 ЛІТРІВ: ЦІНА І Основні властивості

Те, що сьогодні багато людей на планеті перестали довіряти природних джерел і воді, що надходить з водопровідних систем — це факт. Більшість стали віддавати перевагу бутильованій воді, яку пропонують сьогодні багато виробників. Поряд з цим зростає чисельність пропозицій ефективних водоочисних систем, які можна встановити в квартирі або приватному будинку, щоб мати постійний безперешкодний доступ до питного джерела. Закономірно виникає питання: наскільки вигідно купувати бутильовану воду, скільки коштує покупка великих бутлів ємністю 19-20 л або варто все ж віддавати перевагу фільтрам?

Наскільки вигідна ПИТНА ВОДА В бутлях?

Воду в пляшках досить просто купити, при цьому на упаковці завжди детально позначається склад. Але потрібно врахувати, що не всі виробники добросовісні. Зустрічаються випадки, коли замість зарекомендованої мінеральної, столової води поставляється звичайна з-під крана, що пройшла фільтрацію. Єдиним правильним рішенням стане покупка товару у перевіреного продавця. У такому випадку ви, найімовірніше, придбаєте корисний ресурс зі збалансованим складом мікроелементів і приємним смаком. Ціни на бутильовану воду можуть відрізнятися в залежності від виробника, цінової політики, продавця, розфасовки (нерідко купувати ємності 19 л виходить вигідніше, ніж на 5 л). Також необхідно буде домовитися про доставку.

Що ж стосується фільтруючих установок, системи зворотного осмосу здатні видаляти до 99% різних домішок, бактерій і інших шкідливих елементів, що можна побачити на прикладі моделі Ecosoft Standard з мінералізатором і інших. При цьому ви завжди будете впевнені в незмінному показнику високої якості питного ресурсу. Обслуговування також не створить особливих проблем і ви абсолютно не будете залежати від доставки, заторах на дорогах і інших неприємних моментів.

ЩО ВИГІДНІШЕ: КУПІВЛЯ бутильованої води АБО ВСТАНОВЛЕННЯ ФІЛЬТРА?

Щоб оцінити, наскільки вигідніше установка фільтра в порівнянні з покупкою бутильованої води, варто провести нескладні розрахунки. Одна людина на пиття й приготування їжі витрачає в день приблизно 2 літри води, відповідно, за 1 рік — 730 літрів. Навіть якщо взяти мінімальну цифру вартості одного літра бутильованої води — 5 грн, виходить, що одна людина витрачає в рік на її покупку близько 3650 грн. Щоб забезпечити сім'ю з трьох осіб питним ресурсом, доведеться виділити суму: 3650 × 3 = 10950 грн. За п'ять років, не враховуючи подорожчання, загальна сума складе 54750 грн.

Середня вартість стандартного фільтра триступеневої очистки, наприклад такого, як Аквафор Кристал Еко, становить близько 3 тис.грн, а системи зворотного осмосу (Ecosoft Absolute або Aquafilter R06 HX141) — близько 5 тис.грн.

У рік виробляється два види заміни фільтруючих елементів:

  • заміна попередніх картриджів — близько 450 грн;
  • заміна попередніх картриджів і постфільтрів — 700 грн.

До цього також потрібно додати 850 грн на заміну раз в рік зворотноосмотичної мембрани. Виходить, для того, щоб розрахувати витрати на обладнання на 5 років, потрібно до вартості фільтра додати по 5 замін першого і другого пункту і одну заміну мембрани. В кінцевому підсумку отримуємо, що загальна вартість покупки і обслуговування устаткування для безперебійного отримання питного ресурсу складе: 5000 + 2250 + 3500 + 850 = 11550 грн. Як видно, співвідношення вартості покупки питної бутильованої води та установки фільтра говорить на користь останнього варіанту, причому навіть якщо взяти до уваги, що ціна за літр оптом буде нижче, якщо купити не 5 л, а 19 л (не забувайте, що додасться ще доставка ).

До того ж, кожен потенційний покупець може значно заощадити на покупці, установці і обслуговуванні обладнання, якщо розумно підійде до його вибору. Одним з кращих варіантів стане звернення в компанію AKVO, яка надає повний спектр послуг. Компанія володіє власною лабораторією, де буде проведений аналіз води, на підставі якого можна буде підібрати кращу систему фільтрів.

Величезний вибір обладнання, наявність акцій і знижок дозволить вибрати кращу модель під певний бюджет. Ви можете вибрати як найпростіший проточний фільтр, як, наприклад, двоступенева модель Atlas Filtri BRAVO DP DUO10, так і потужну 8-ми ступінчасту систему зворотного осмосу Platinum Wasser Ultra, представлену в каталозі AKVO за вигідною в Україні ціною.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 13.10.2021 р.
Ви можете замовити