Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Значення води для людини

Перш ніж ми перейдемо до відповіді на питання теми статті, давайте насамперед з'ясуємо – для чого вода потрібна людині? Всі ми з уроків біології шкільної програми засвоїли собі просту істину, що основою організму людини є вода, причому її кількість досягає 80%. З цього випливає, що вода, поряд із повітрям, є одним із найважливіших компонентів, який підтримує наше здоров'я та життєдіяльність.

Розповідь про значення води у житті слід почати з того, що вода має величезну роль для всіх форм життя на Землі. Вода доставляє в клітини організму кисень та необхідні поживні речовини, сприяє перетворенню їжі на енергію, звільняє від шлаків, бере участь у підтримці оптимальної температури тіла. Її відсутність призведе до повного вимирання всього живого, оскільки перестануть рости дерева та різні рослини, вимруть тварини та птиці, риби, що мешкають виключно у водоймах, а це все є продуктами та умовами для забезпечення життя людей.

З усього вищесказаного випливає, що вода є важливою складовою життєзабезпечення та засобом, за допомогою якого ростуть та виробляються продукти для вживання в їжу.

Яка вода потрібна питна вода людям?

Більшість нашої планети вкрита водою. Але з цієї величезної кількості лише невелика частина (2,5% від усієї води) може бути використана для використання людиною. Адже більшість це моря і океани, які опріснення є досить витратним і тривалим процесом. Ще один фактор, що негативно впливає на якість питної води, це погана екологія, тому перед людством стоїть питання про створення різних способів її очищення.

Чиста вода потрібна нашому організму для того, щоб:

  • виводити солі, токсини, шлаки, що накопичилися, стабілізувати роботу шлунково-кишкового тракту:
  • зменшувати жирові відкладення, адже це єдиний продукт, який містить 0 калорій;
  • знижувати ризик інфекційних захворювань, бути постачальником мастила для суглобів;
  • регулювати та підтримувати оптимальну температуру тіла;
  • зберігати молодість, еластичність шкіри.

Хімія говорить нам про те, що молекула води (Н2О) - це два атоми водню та один атом кисню, з'єднані один з одним, а біологія - про те, що це найважливіший елемент для життя людини. У природній воді обов'язково містяться такі розчинені речовини, як солі та гази.

Компанія AKVO - системи фільтрування для очищення води з доставкою по Україні

Вода - необхідний компонент для життя і здоров'я людини, але тільки в тому випадку, якщо вона хорошої якості. В іншому випадку можна завдати непоправної шкоди своєму здоров'ю. Скільки потрібно випивати води на день, легко підрахувати самостійно. Вважається, що добова норма становить близько 40 мл води на 1 кг ваги людини. Норма води значно збільшується під час хвороби та влітку, коли настає спека.

У компанії AKVO (Київ) можна купити фільтри для води, які виконують очищення води від механічних, хімічних та біологічних забруднень. У каталозі інтернет-магазину akvo.com.ua представлений найширший асортимент різноманітного обладнання для водопідготовки - проточні, мембранні установки, фільтри зворотного осмосу, фільтри-глечики та інші.

У компанії AKVO можна замовити безкоштовний аналіз води. Виходячи з результатів аналізу, наші менеджери допоможуть вам вибрати відповідний фільтруючий пристрій. А також ми виконуємо встановлення купленого обладнання та його сервісне обслуговування.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 19.03.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити