Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Корея, Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Готове рішення система пом'якшення води для котеджу - "Стандарт"
Ціна 25440 грн
Артикул:10283
  • Для сім'ї з 4–6 осіб
  • Обладнання виробництва Німеччина, Польща, Корея
  • Установка комплекту — дешевше — ні витрат на установку і матеріали
  • Гарантія на обладнання та установку — 1 рік.
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтр для очистки води або кран для води фільтрами за доступною вартістю. Якщо Ви вирішили купити ємність для питної води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні проточні, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете змішувачі для кухні купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати зворотній осмос очищення води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Ми завжди раді Вам допомогти з хімічний аналіз води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.