Ультрафіолетові фільтри для води: Діаметр підключення - 1,5 Дюйма, Країна-виробник - Канада

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight Proffesional VP950/2 Ультрафіолетовий знезаражувач води
Ціна 71800 грн
Артикул:11690
  • Серія Proffesional
  • Для широкого спектру комерційного застосування
  • Продуктивність: 5,8–13,7 м³/год
  • Контролер стану лампи
  • Виробництво Канади
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Ультрафіолетові фільтри для води відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - ємність для води купити або механічні фільтри для очищення води за доступною вартістю. Якщо Ви задумали купити фільтра для очистки питної води від нітратів це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте водонагрівачі електричні купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить змішувачі для кухні, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр на кран для проточної води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз питної води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.