Картриджі Новая Вода (Россия): Тип фільтрації - З Засипанням Kdf (Септик), Розмір - 10 Дюймів (250 Мм)

Набір картриджів K688 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 1100 грн
Артикул:10041
  • збільшена ефективність
  • прибирає накип
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Картриджі Новая Вода (Россия) відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - водонагрівач проточний електричний купити, а також - фільтер для води за доступною вартістю. Якщо Ви вирішили фільтр води купити дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Картриджі Новая Вода (Россия) за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість змішувач води для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете пляшка для води купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти накопичувальні баки для води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також має послугу з лабораторний аналіз води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.