Картриджі Новая Вода (Россия), Тип фільтрації - З Засипанням Kdf (Септик)

Набір картриджів K688 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 1100 грн
Артикул:10041
  • збільшена ефективність
  • прибирає накип
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Картриджі Новая Вода (Россия) за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua пропонуємо Вам - купити електричний водонагрівач або фільтр для проточної води за доступною ціною. Якщо Ви бажаєте фільтр води купить дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Картриджі Новая Вода (Россия) за привабливими цінами.

І хоча вартість фільтри на воду, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити ємність для води ціна, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Ви бажаєте дізнатися про ємності для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний система осмосу не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також спеціалізується на експертиза води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.