Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Як обрати промисловий зворотний осмос

Сучасні виробники випускають безліч моделей фільтрів для води, які відрізняються між собою принципом роботи, пристроєм та методами очищення води від забруднень. Але найефективнішим вважається обладнання, що працюють за принципом зворотного осмосу. У чому полягає принцип роботи методу зворотного осмосу?

При цьому методі вода, яка вже пройшла попереднє очищення, потрапляє в резервуар, розділений найтоншою високотехнологічною напівпроникною мембраною. Під тиском вода проходить із першого резервуара до другого. При цьому через мембрану можуть проникнути лише молекули води, решта небажаних частинок залишається в першому резервуарі, а потім зливається в каналізацію. Таким чином, рівень очищення води досягає показника 99,9%. Тобто, на виході ми отримуємо кристально чисту воду, яку можна пити прямо з-під крана.

На що слід звертати увагу при виборі промислового осмосу

Фільтруючі установки, що працюють за методом зворотного осмосу, використовуються не тільки в побуті, а й у промисловості. Це можуть бути підприємства харчової та хімічної галузі, медицини, фармацевтики, друкарні та інші. Без такого обладнання не обходиться і готельний бізнес, а також підприємства громадського харчування – кафе, бари та ресторани. Адже їжа, кава та інші напої, приготовані з чистої води, мають приємніший смак.

При підборі для своєї комерційної діяльності промислового фільтра зворотного осмосу багатьох цікавить відповідь на питання про те, як правильно вибирати і який з варіантів, що є на ринку, краще? Тому пропонуємо насамперед звернути увагу на такі показники, як:

  1. Тиск у водопроводі – для того, щоб система працювала без збоїв, тиск має бути не менше 2,8 атм. Якщо тиск у вашій водопровідній системі нижчий за цей показник, то вам доведеться купити обладнання, оснащене насосом (помпою);
  2. Кількість ступенів очищення – у продажу пропонуються системи, що виконують 3, 4, 5 і навіть 7 етапів очищення. У цьому випадку до комплекту можуть входити мінералізатори, біокерамічний активатор, знезалізнювальні речовини, УФ-лампа та інші комплектуючі;
  3. Передбачувана витрата води – від цього залежатиме потужність обладнання.

Компанія AKVO пропонує різні види промислових фільтрів для води, що працюють за методом зворотного осмосу. У нас можна замовити безкоштовний аналіз води для того, щоб правильно підібрати картриджі, що фільтрують.

Де в Україні можна вигідно купити промислові фільтри для води

Інтернет-магазин akvo.com.ua – це магазин від компанії AKVO, де можна купити високоякісні фільтри зворотного осмосу для промислового, комерційного використання. Ми пропонуємо продукцію лише від відомих виробників, якість продукції яких перевірена роками. Серед найкращих виробників можна назвати такі торгові марки, як Ecosoft (Україна), Organic (Польща/Україна) та інші.

Компанія AKVO - це не тільки продаж, а й монтаж придбаного обладнання та його сервісне обслуговування. Промислові фільтри є складнішим устаткуванням проти побутовими моделями. Тому при їх встановленні та введенні в експлуатацію потрібна участь фахівців.

Співробітники компанії AKVO проходять спеціальне навчання, тому можуть допомогти не тільки вибрати правильне обладнання, але й встановити його, забезпечити сервісне обслуговування.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 05.01.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити