Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Фільтрування води для дітей

Кожен батько дбає про здоров'я своїх дітей і намагається створити для цього найкращі умови. Насамперед це стосується води, яку дитина вживає в їжу. Багато матусь поділяються в думках: одні вважають, що рідина з крана цілком підходить для їхніх чад, інші використовують готову очищену бутильовану воду, а треті - купують всілякі фільтри для очищення.

Будь-який педіатр скаже, що дитячий організм, що росте, з кожним роком збільшує потребу в рідині, від її якості залежить розвиток імунної, серцево-судинної систем і шлунково-кишкового тракту. Більшість фахівців стверджують, що не лише питна вода, а й рідина для купання має бути чистою та фільтрованою, адже шкіра дитини дуже ніжна і піддається дії різних хімічних речовин, домішок, що знаходяться у водопроводі.

Які бувають фільтри очищення води для дитини

На сьогоднішній день виробники виготовляють масу різноманітних пристроїв та систем обробки рідини. Перед вибором варто враховувати вік малюка, рівень м'якості води, принцип роботи очищувача, ступінь видалення різних елементів та домішок, вимоги до промивання та заміни картриджів. Найпопулярніші варіанти:

  • фільтр-глечик. Це компактний і доступний аксесуар, який не займає багато місця. Його легко використовувати та брати з собою у поїздки, адже не потрібне підключення до мережі та водопроводу. Такий пристрій має різний об'єм, кожен користувач зможе підібрати оптимальний. Він чудово проводить очищення та знезараження води;
  • насадка на кран. Мобільний пристрій, що має невелику вартість, легко встановлюється та підключається до будь-якого крана;
  • проточна система. Це стаціонарні пристрої, які встановлюються під кухонною мийкою або поруч з нею. Вони добре очищають воду від забруднень, хлору та інших шкідливих речовин, також можуть усувати неприємний запах і присмак. Системи відмінно підійдуть для будь-якої кухні, тому що мають невеликий розмір;
  • зворотний осмос. Дані пристрої можуть забезпечити максимальне очищення рідини від будь-яких забруднень: бактерій, мікробів, органічних сполук, піску, мулу, великих частинок. Вони вважаються найекологічнішими, тому що у своїй роботі не використовують жодних хімічних реактивів. Завдяки цьому виходить дуже чиста вода високої якості, проходячи кілька етапів фільтрації. Зворотний осмос оснащується додатковим насосом, за допомогою якого створюється тиск у водопроводі, у процесі очищення у воді повністю видаляються непотрібні елементи.

Встановивши дітям будинку систему фільтрації, можна отримати чистий і безпечний продукт, який допоможе не тільки вгамувати спрагу, але й запобігти розвитку різноманітних захворювань.

Очищення води для дітей за допомогою компанії Akvo

Щоб підібрати оптимальний варіант фільтрації проточної води, рекомендуємо звернути увагу на великий каталог інтернет-магазину Akvo. Організація надає широкий асортимент товарів від відомих виробників для очищення рідини у будинках, квартирах, кафе, ресторанах, готелях, промислових підприємствах. Наша компанія займається аналізом води із виїздом майстра на об'єкт. Фахівці проводять якісне хімічне дослідження за 20 показниками, щоб отримати загальну оцінку рідини з колодязя, свердловини чи водопроводу.

Для дітей організація пропонує безліч варіантів фільтрів та систем очищення. Для отримання додаткової інформації про продукцію, достатньо зателефонувати до офісу, консультант допоможе підібрати обладнання для фільтрації з урахуванням віку дитини; розповість про підключення, про зміну картриджів та правильну експлуатацію. Щоб оформити замовлення, необхідно вибрати товар, додати його кошик, заповнити анкету з особистими даними для надсилання. Доставка здійснюється по всій території України різними транспортними компаніями. Також співробітники надають сервісне обслуговування протягом 12-60 місяців, залежно від типу фільтра та виробника.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 12.06.2021 р.
Ви можете замовити