Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Устаткування для розливу бутильованої води

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗЛИВУ бутильованої води

На сьогоднішній день проблема нестачі питного водного ресурсу стоїть дуже гостро. У зв'язку з цим все більша кількість населення прагне виключити зі свого раціону Н2О, що поставляється централізованою системою, а також ту, що пропонується в бюветах, вибираючи в якості альтернативи установку домашніх фільтруючих систем. Також популярністю останнім часом користується вода у пляшках. Попит на неї обумовлений розвитком компаній по виробництву чистого питного продукту, які мають в своєму розпорядженні висококласне обладнання для очищення і розливу по ємностям різної місткості, а для залучення потенційного споживача вони використовують маркетингові «фішки» у вигляді кольорових етикеток, гучних назв і т.д .

БУТИЛЮВАННЯ ПИТНОЇ ВОДИ: ЯКІ ЗАВДАННЯ ВИРІШУЄ СИСТЕМА ОЧИСТКИ?

Вода, призначена для пиття, повинна відповідати санітарним нормам по десяткам показників, включаючи смакові, бактеріологічні, характеристики змісту корисних речовин. Якщо ви вирішили «куплю бутлі з готовою питною водою», обов'язково звертайте увагу на інформацію на етикетці, де повинен бути зазначений хімічний склад продукту, спосіб його отримання і категорія. Основний і обов'язковий процес підготовки рідини для подальшого розливу полягає в її очищенні, в процесі якої досягається усунення домішок заліза, марганцю та інших речовин, передозування яких шкідливе для здоров'я людини, приведення в норму таких показників, як колір, запах і смак, повна стерилізація від шкідливих мікроорганізмів, насичення рідини збалансованим складом корисних мікро- і макроелементів.

Ціна обладнання для виробництва та розливу бутильованої питної, мінеральної, газованої води в бутлі ємністю 5 л, 19л в Україні залежить від багатьох показників — вартість визначається кількістю і якістю фільтруючих установок, їх продуктивністю, робочим ресурсом, ціновою політикою продавця та іншими факторами. Варто відзначити, що розлив Н2О в бутлі вимагає відносно невеликих витрат і окупається досить швидко.

Устаткування, що забезпечує РОЗЛИВ ВОДИ В ПЛЯШКИ ДЛЯ ПРОДАЖУ

Виробництво з очищення та розливу (бутилювання) питної води для продажу в пляшках різної ємності (5, 19 літрів та ін) вимагає наявності сучасного високотехнологічного обладнання, що забезпечує якісне проведення всіх етапів. До такого відносяться:

  • фільтри для видалення заліза — представлені різними типорозмірами, використовують завантаження типу Clack Birm, Ecosoft Ekomix R, Сentaur тощо. Вибирати фільтр слід в залежності від продуктивності та складу Н2О, для чого проводиться попередній аналіз;
  • фільтри механічної очистки — пристрої, які ефективно видаляють з водопровідного або свердловинного ресурсу пісок, мул, іржу та інші забруднення;
  • вугільні колони для поліпшення смаку — ліквідують сполуки, що містять хлор;
  • фільтри для усунення солей жорсткості — установки пом'якшують воду за рахунок іонообмінного середовища, коли солі замінюються іонами Na+. Як засипки можна використовувати Lewatit S 1567 — засіб широко застосовується в промислових і побутових установках. Такі фільтри допомагають не тільки поліпшити смакові якості рідини, але й уберегти обладнання від виходу з ладу;
  • мембранна установка системи зворотного осмосу — забезпечує очищення рідкого середовища від органічних і неорганічних елементів на 98%, дозволяючи отримати воду вищої категорії;
  • фільтри насичення рідини корисними мінералами.

Також для отримання газованої води необхідно буде придбати сатуратор. На кінцевому етапі готовий продукт проходить УФ-стерилізацію.

Компанія AKVO (Україна) пропонує великий каталог обладнання, картриджів, засипок і комплектуючих для водопідготовки. У нас є власна лабораторія, де фахівці проводять детальний аналіз води на наявність різного роду домішок, органічних і неорганічних речовин, бактерій. Ми допоможемо підібрати і купити найкраще обладнання для очищення, розливу питної води від провідних виробників водоочисних систем (Aquafilter, Platinum Wasser, Ecosoft, Bluefilters, Leader та ін.), Гарантуємо високу якість і демократичні ціни, так як працюємо без посередників.

Автор: Сергій Трофімов
Ви можете замовити