Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Як зібрати промисловий осмос

Ефективна система очищення води — метод зворотного осмосу

Маленькі комерційні і великі громадські підприємства потребують чистої води. Тому популярність промислових установок, що виконують фільтрацію води за методом зворотного осмосу, стає дедалі більше. В основі їх роботи лежить зворотноосмотичний метод, який запозичено у самої природи.

Коротше кажучи, він полягає в тому, що рідина з однієї частини резервуара під тиском продавлюється через найтоншу високотехнологічну мембрану, що має мікроскопічні пори, в іншу частину резервуара. Пори мембрани настільки малі, що крізь них можуть проникнути тільки молекули води. Решта небажаних включень залишаються в першому резервуарі і зливаються в дренаж. Такий метод фільтрації дозволяє довести показник очищення до 99%.

Використання промислових фільтрів зворотного осмосу необхідно на багатьох підприємствах таких галузей, як медицина, фармацевтика, харчова і хімічна промисловість, мікроелектроніка та інших.

Як зібрати промисловий осмос?

Перш ніж збирати промислову установку, що працює за методом зворотного осмосу, необхідно її правильно вибрати і придбати. При виборі установки необхідно керуватися такими характеристиками, як:

  • планована витрата води — від цього буде залежати потужність обладнання;
  • тиск у водопровідній системі — якщо тиск в межах норми (не менше 2,8 атм), то ви можете придбати звичайну установку. Якщо тиск нижче норми, необхідно купувати обладнання з мотором (помпою);
  • кількість ступенів очищення — залежить від того, на якому підприємстві буде експлуатуватися придбана промислова установка. У продажу є обладнання, яке виконує від 3 до 7 ступенів очищення.

Завдяки використанню промислових фільтрів для води зворотного осмосу можна знизити вміст солей, опріснити морську воду, підготувати рідину для теплоенергетичних потреб (котельні, бойлери), отримати розчин потрібної концентрації, який згодом буде використаний для різних технологічних потреб, і багато іншого.

Виходячи з вищесказаного випливає, що одна і та ж модель промислової зворотноосмотичної установки не підійде для маленького і великого підприємства. Тому, вибираючи обладнання для свого підприємства, вам необхідна консультація професіоналів, яку ви можете отримати в компанії AKVO.

Компанія AKVO - все, що потрібно для водопідготовки

В інтернет-магазині akvo.com.ua ви можете купити різні види промислових, комерційних фільтрів для води, що працюють за принципом зворотного осмосу. Ми пропонуємо широкий асортимент, вигідні ціни, зручні умови оплати і доставку по всій Україні. Крім цього, наші фахівці пройшли спеціальне навчання і готові виконати монтаж купленого устаткування.

Кожен керівник підприємства розуміє, що зібрати промисловий фільтр своїми силами без відповідної підготовки неможливо. Саме тому компанія AKVO пропонує свої послуги. Після успішного монтажу та запуску в роботу ми пропонуємо сервісне обслуговування обладнання. Таким чином, ви не будете відчувати жодних труднощів і проблем в процесі експлуатації системи. Рішення всіх виникаючих питань ми візьмемо на себе.

Компанія AKVO пропонує провести безкоштовний аналіз води. Таким чином ми зможемо найкращим чином підібрати кількість необхідних ступенів очищення в індивідуальному порядку.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 13.07.2020 р.
Ви можете замовити