Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Доставка питної води в Києві

ЯКІСТЬ ПИТНОЇ ВОДИ

Якість води, що споживається впливає на стан здоров'я людини, саме тому сьогодні актуальним є питання вибору методу отримання питної води. Багато українців — мешканці Києва та інших міст, вважають за краще замовляти бутильовану рідину, при цьому не всі замислюються про можливу шкоду такої води для здоров'я. Крім того, замовляти бутлі на будинок незручно і не економічно.

ЧИ ВАРТО ЗАМОВЛЯТИ ШВИДКУ ДОСТАВКУ ВОДИ ДОДОМУ У КИЄВІ (ЛІВИЙ/ПРАВИЙ БЕРЕГ)?

Популярність термінової, цілодобової доставки хорошої очищеної питної води в бутлях по Києву (Троєщина, Позняки та інші райони) і по Київській області на будинок, в офіс зростає з кожним днем ​​— жителі столиці мають багатий вибір, яку саме продукцію купити: Феофанівська, Еталон, Водолій, Ордана, Добра-Вода, Моршинська, Росинка, Clearwater, Шаянська, Миргородська, Ніколінская, Україночка, Віадук, Росяна, Кодацька, Оболонь, Прозора, Старий Миргород, Водовіз, Луга-Нова, Живе Джерело, Небесна Криниця, Райське Джерело, Clear Water (Чиста Вода) та ін. Фахівці рекомендують відмовитися від рідини в пластикових пляшках на користь установки зворотноосмотичного фільтра Ecosoft Absolute або іншого фільтраційного обладнання. На це є ряд причин, а саме:

  • небезпека для здоров'я — замкнутий простір, в якому перебуває рідина, може сприяти активному розмноженню бактерій, шкідливих для людського організму, крім того, при тривалому зберіганні в пластиковій упаковці, а також при нагріванні в рідину потрапляють пластифікатори, що виділяються тарою та інші компоненти, які негативно впливають на стан здоров'я;
  • забруднення навколишнього середовища — всього до 25% пластика піддається переробці, а решта 75% викидаються, при цьому пластик розкладається дуже довго, забруднює світовий океан, що несе негативні наслідки як для самих людей, так і для всіх екосистем планети.

Так, купивши фільтр USTM RO 5 або будь-який інший, запропонований в каталозі компанії AKVO, ви надовго вирішите питання наявності чистої питної води в будинку, зможете насолоджуватися корисною, приємною на смак рідиною кожен день.

МАРКЕТИНГОВІ ХИТРОЩІ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ БУТИЛЬОВАНОЇ ВОДИ

Ще одна причина встановити вдома проточний двоступеневий Atlas Filtri BRAVO DP DUO 10 або будь-який інший фільтр — це ціна. Навіть якщо сама доставка додому (Київ, Єнакієве чи інше місто) коштує недорого, зовсім дешево або зовсім безкоштовно, виробник пропонує різні акції: помпу в подарунок або вигідні умови оренди кулера, щоб підвищити свій рейтинг, то чиста питна брендована бутильована вода має високу ціну за літр, що вкрай невигідно в перерахунку на рік. Варто відзначити, що багато виробників фасують по пляшках звичайну водопровідну воду, що пройшла додаткову фільтрацію. Саме тому не варто переплачувати — краще встановити фільтр, який вбереже ваше здоров'я і навколишнє середовище. Так, ви можете встановити фільтр під мийку Нова Вода E312, що забезпечує якісну чотириступінчасту очистку.

Швидка безкоштовна цілодобова доставка бутлів водовозом — дуже приваблива пропозиція, особливо якщо діє акція і кулер, помпа надаються в подарунок. Користуватися помпою не дуже зручно — набагато краще, коли очищена рідина надходить безпосередньо з-під крана. При наявності фільтраційної системи вам не знадобиться оренда громіздкого обладнання або термінова доставка, коли вода несподівано закінчиться, так як в фільтр вона потрапляє безпосередньо з водопроводу. Ціни на фільтраційне устаткування представлені у великому діапазоні — так є доступні глечики, середньої вартості проточні та дорожчі моделі зі зворотним осмосом, замовити які можна з доставкою по Україні (Київська область та інші). Фільтр — це найкраща покупка для збереження здоров'я, при цьому чисту воду ви будете мати під рукою цілодобово і вам не знадобиться доставка (Київ), що набагато вигідніше, навіть якщо сервіс безкоштовний.

ЯКУ ОЧИСНУ СИСТЕМУ ВИБРАТИ?

Серед головних переваг пристроїв для фільтрації виділяють:

  • екологічність — роблять рідину безпечною для здоров'я, не забруднюючи навколишнє середовище;
  • комфорт — вам не доведеться носити важкі пляшки, захаращувати простір негарним обладнанням;
  • довговічність — прилади виготовляються з міцних матеріалів, тому вкрай рідко виходять з ладу — досить періодично міняти витратні матеріали (у міру забруднення);
  • функціональність — більшість пристроїв не тільки очищають, але і додатково пом'якшують, іонізують рідину, підвищують концентрацію корисних речовин.

У різних фільтраційних системах використовуються різні типи очищення. Так, популярний сьогодні зворотний осмос очищає рідину на молекулярному рівні, тому її можна навіть давати маленьким дітям. Зворотньоосмотична система найбільш ефективна, інноваційна, що дозволяє не тільки прибрати з водопровідної рідини сторонні домішки, але і зробити її м'якше. Проточне обладнання під мийку ефективно справляється зі своїм завданням, при цьому маючи доступну ціну і відрізняючись простотою обслуговування. Є моделі з різною кількістю картриджів, кожен з яких відповідає за певний вид фільтрації. Так, традиційна комплектація — це три картриджа (вугільний, іонний, поліпропіленовий), але також є варіанти з великою кількістю колб, що забезпечують додаткове збагачення води корисними домішками.

ЧИ ПОТРІБЕН МАГІСТРАЛЬНИЙ ФІЛЬТР ЯКЩО Є МОДЕЛЬ ПІД МИЙКУ?

Великим попитом користуються магістральні фільтри. Вони монтуються прямо в водопровідну трубу і дозволяють використовувати очищену рідину не тільки для пиття і готування, але й для інших побутових завдань. Так, багато хто відзначає поліпшення стану шкіри і волосся, так як м'яка, чиста вода сприяє підтримці природного рН і захищає від пересушування. Також фільтрована рідина сприяє продовженню терміну експлуатації побутової техніки. Відсутність домішок забезпечує відсутність накипу на життєво важливих деталях.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 08.07.2022 р.
Ви можете замовити