Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Что такое дистиллированная вода?

ДИСТИЛОВАНА ВОДА: КОРИСТЬ АБО ШКОДА

Дистилят або дистильована вода – рідина без кольору, смаку та запаху, повністю позбавлена ​​всіх органічних та неорганічних складових. Сфера застосування її досить широка - починаючи від машинобудування і закінчуючи медициною. Прихильники навчань Поля Брега стверджують, що вона необхідна для організму людини, і рекомендують її для використання в лікувальних цілях.

У ЧОМУ КОРИСТЬ КОРИСТЬ ДИСТИЛОВАНОЇ ВОДИ НА ОРГАНІЗМ

Слід сказати, що чинник абсолютної корисності дистиляту за умови його повсякденного вживання – досить спірне питання. Медики стверджують, що як потужний розчинник вона повністю вимиває всі корисні елементи з організму. Також вона може спричинити ацидоз та уповільнення метаболізму. Крім того, дистильована вода аж ніяк не втамовує спрагу, і тому людині потрібно пити її значно більше за звичайну.

Прихильники повністю очищеної рідини як аргументи наводять таке:

  • відсутність у ній біологічних та хімічних забруднювачів;
  • вона очищає організм людей, котрі живуть у екологічно несприятливих умовах;
  • розчинення хімічних компонентів, що знаходяться в сучасній їжі та напоях, що вживаються людиною;
  • нормалізація складу крові та вимивання каміння та піску з нирок.

В ідеалі така дистильована вода має складатися виключно з молекул H2O. Але на практиці досягти цього складно.

ДЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

Як було зазначено вище, використовується така рідина у багатьох сферах життєдіяльності людини:

  • у медицині - на її основі готують лікарські засоби, особливо розчини для ін'єкцій;
  • для автомобілів - як добавки в антфіріз, в склоочисниках, в акумуляторах;
  • у вимірювальних пристроях – для калібрування приладів;
  • в побутовій техніці - її рекомендують заливати в парозволожувачі, праски та інше, так як дистилят не утворює накипу на стінках приладів.

Зважаючи на все вищесказане, слід зазначити, що користь застосування очищеної води є незаперечною. Існує кілька способів дистиляції води. Її можна приготувати методом сублімації, заморожування, шляхом збору. Всі ці способи досить витрати за часом, і тому інтернет-магазин фільтрів для очищення води Акvo рекомендує своїм покупцям більш доступні варіанти для фільтрації води.

ДЕ МОЖНА КУПИТИ ЯКІСНІ ФІЛЬТРИ

Компанія AKVO реалізує продукцію, пов'язану з якісним очищенням води. У нас є фільтри, які можна встановлювати в квартирі і будинки, а також ті, які беруть із собою в дорогу мандрівники. До списку нашого асортименту входять системи зворотного осмосу, пом'якшувачі, знезалізники та багато іншого обладнання, що забезпечують отримання якісної води. Також тут є відмінний вибір картриджів та інших комплектуючих.

Замовляючи, наприклад, модель системи зворотного осмосу Leader Standart RO-6 HD20, насолоджуватися не тільки кристально чистою та смачною водою з антиоксидантними властивостями. Зробити правильний вибір вам допоможе зручний рубрикатор сайту, а менеджери магазину організують швидку доставку до будь-якої точки нашої країни.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 26.09.2020 р.
Ви можете замовити