Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Виробник фільтрів для води Atoll

Виробник Atoll: один з кращих виробників очисних фільтрів для води

Російсько-американський виробник фільтрів для води Atoll сьогодні є одним з провідних у своїй ніші. Розробка пристроїв, що працюють на зворотному осмосі стартувала ще в середині 80-х років. Перша лінійка випущена в США. З 2004 року виробництво активно випускає фільтри в Росії. Співпраця двох країн принесла хороші плоди у вигляді поєднання таких важливих критеріїв, як ціна/якість.

Компанія Атолл використовує виключно якісні зразки матеріалів. Працює на високотехнологічному обладнанні. Фірма Атолл випускає брендові фільтри з оригінальними комплектуючими збірки США, Західної Європи, Росії.

Вся продукція сертифікована. Високо цінується на світовому ринку. Якість систем очищення підтверджено сертифікатами NSF, WQA і ISO 9001: 2000.

Особливості та переваги продукції

Під ТМ компанії Атолл випущено безліч лінійок пристосувань для побутового та магістрального користування. Сюди увійшли компактні пристрої, що встановлюються під мийку на кухні, невеликі питні фільтри для використання в побуті, прилади для магістрального очищення господарсько-побутового спрямування, а також цілі комплекси з великим функціоналом, що забезпечують пом'якшення, знезалізнення.

Серед переваг приладів виробника Атолл варто відзначити:

  • високу якість комплектуючих;
  • простоту експлуатації;
  • високий ступінь очищення води від домішок — пристрої видаляють 99,9% шкідливих сполук різного розміру і складу;
  • тривалий термін експлуатації;
  • простоту обслуговування;
  • великий асортимент запчастин до фільтрів;
  • широкий перелік пристроїв, що відрізняються по функціоналу і ціні, що дозволяє споживачам підібрати ідеальний варіант під власні цілі;
  • можливість підібрати модель з мінералізатором, яка буде збагачувати воду корисними мікроелементами.

Кожен екземпляр, що випускається лінійки фільтрів проходить ретельне тестування на спеціальних стендах під тиском 15 атмосфер перед тим, як вийти в продаж.

Де можна в Україні купити оригінальну продукцію Атолл

Фільтр повинен забезпечувати дійсно якісну очистку. Якщо порівнювати різні моделі, то деякі пристосування затримують шкідливі речовини всередині системи, а деякі пропускають їх в питну воду.

Щоб уникнути покупки неякісних товарів, що є підробками, варто ретельно підбирати продавця. Краще співпрацювати з компаніями, які можуть надати сертифікати якості продукції, свої дозволяючі документи на діяльність в цій ніші. Критерій, що говорить на користь певного продавця — наявність послуг з ремонту, обслуговування, установки приладів, що продаються. У будь-якому випадку на подібні послуги дається гарантія. Постачальнику буде невигідно допомагати споживачам ставити, ремонтувати неякісний товар.

Сайт AKVO успішно реалізує фільтри для води виробника Атолл, а також комплектуючі, змінні елементи та іншу необхідну супутню продукцію. Крім того, ми займаємося установкою, ремонтом і обслуговуванням фільтрів, куплених у нас.

Оформити замовлення можна в режимі онлайн. Наш головний офіс розташовується в Києві, але працюємо ми з усією Україною, тому доставка в будь-який регіон не стане проблемою. Послуги з обслуговування, ремонту також можливі за межами Києва. За детальною інформацією звертайтеся за телефонами, вказаними на порталі. Наші співробітники швидко введуть вас в курс справи, допоможуть підібрати найбільш якісний варіант, який підійде не тільки за програмними цілями, а й ціною.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 25.01.2018 р.
Ви можете замовити