Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Чому не варто купляти бутильовану воду

Бутильована вода: чому вона така популярна?

Вода, яку мешканці великих і маленьких населених пунктів України отримують через центральний водогін, за багатьма хімічними показниками має більше спільного з технічною, ніж з питною. Це означає, що вживати її для вгамування спраги категорично не варто. Це загрожує як звичайним нетравленням шлунка, так і відкладенням каменів у нирках з часом. Крім того, що рідина з-під крана в більшості міст досить жорстка, часто вона має дуже неприємний запах хлорки. Приготувати на такий смачний суп, заварити ароматну каву чи чай неможливо.

Тому для щоденного вживання все більше людей обирають питну воду в пляшках. Вона смачна, м'яка, не має запаху, підходить для щоденного вживання та приготування їжі. А продавці подбали про те, щоб можна було замовити доставку води додому чи офісу в будь-якому місті України (Вінниця, Миколаїв, Ужгород, Маріуполь, Хмельницький, Херсон, Полтава, Кропивницький, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Кривий Ріг, Одеса, Київ та інші).

ДЕ ДОБУЮТЬ І ЯКИЙ СКЛАД МАЄ БУТИЛОВАНА ВОДА?

Питну воду багатьох брендів виробляють в Україні. Її добувають у карпатському регіоні, а точніше поблизу курортного міста Моршин, відомого своїми бальнеологічними санаторіями. Згідно з екологічною картою України, цей регіон є одним із найчистіших у країні. Свердловини виробника є і в інших відомих курортних районах України, таких як Миргород та Гола Пристань. Завдяки цьому вода має низку переваг:

  • збалансований хімічний склад;
  • м'якість;
  • корисний рівень рН.

Тим не менш, якщо Н2О навіть з найкориснішим складом розлити в тару, яка виділяє токсичні речовини, він майже відразу втратить усі свої переваги. Тому воду після видобутку розливають у бутлі із безпечного харчового полікарбонату. Подбав виробник і про те, щоб усіма доступними методами захистити свій продукт від підробок: починаючи від використання пробок унікальної конструкції та закінчуючи лазерним нанесенням на тару дати розливу та номери партії. Водночас, усі ці заходи призвели до того, що ціна за сулію води у Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Кривому Розі, Харкові, Одесі не найнижча.

НАВІЩО ВОДУ КУПУВАТИ, ЯКЩО ЇЇ МОЖНА ГОТУВАТИ САМОСТІЙНО?

Більшість покупців бутильованої води вже давно звикли, що у Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі можна залишити замовлення на Аляску, і її доставлять прямо додому чи офісу. Але, як кажуть в одній популярній рекламі, навіщо платити більше? Адже кристально чисту питну воду, аналогічну за смаком та складом бутильованої води, можна отримати вдома практично безкоштовно. Замість витрачатися на кулер-диспенсер та регулярну доставку, краще один раз купити хороший фільтр для води.

Крім цього, при тривалому знаходженні очищеної мінеральної води у пластикових пляшках псує воду, роблячи її забрудненою не лише великою кількістю пластику, а й бактерій.

Серед пропозицій AKVO є широкий вибір моделей різних конфігурацій на будь-який бюджет. Бажаєте облаштувати ґрунтовну систему фільтрації? Тоді ваш вибір – агрегати для зворотного осмосу, наприклад із серії Leader Standart. Чи потрібна максимально проста система? Тоді ваш вибір – фільтри-глечики. Вони коштують недорого, але дозволяють завжди мати під рукою кілька літрів чистої води. Дуже популярні серед наших клієнтів проточні пристрої та фільтри на кран. Якщо треба не просто очистити воду від шкідливих домішок, а й пом'якшити її, тоді варто придбати вугільні колони або магнітні фільтри. І це ще далеко не вся модельна різноманітність фільтрів від інтернет-магазину AKVO.

Як не крути, фільтри на нашому сайті – це вигідніша альтернатива доставці бутильованої води. До того ж, використання домашніх систем фільтрації – це не тільки економія грошей, але й користь для екології, адже ви зможете знизити присутність пластику у своєму житті, який, як відомо, розкладається століттями.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 08.07.2020 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити