Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Який картридж для глечика краще?

У пошуках методів очищення води для пиття багато хто вважає за краще встановлювати у себе вдома об'ємні системи очищення, такі як: фільтри зворотного осмосу, проточні фільтри та інші системи. Однак деякі зупиняють свій вибір на компактних очисниках води, наприклад, на фільтрах глечиках. При цьому, бажаючи встановити вдома фільтр для очищення води люди вирішують вибирати при цьому найкраще обладнання та його комплектуючі. Так, зупинивши свій вибір на фільтрі глечика все ж таки залишається питання який картридж для нього буде кращим?

Щоб вибрати найкращий картридж, спочатку давайте розберемося які вони бувають.

Види картриджів та їх виробники

Багато виробників рекомендують використовувати картриджі виключно того ж виробника, оскільки часто такі елементи є індивідуальними розмірами та формами.

  • Аквафор. Картриджі від цього виробника мають різні терміни експлуатації та функції очищення. Ресурс роботи картриджа становить від 100 до 500 л використання. Картриджі Аквафор виробляються в Естонії, що гарантує їхню європейську якість та ефективність очищення. Основна частина змінних модулів підбирається, виходячи від діаметра отвору для самого картриджа. Хорошим прикладом послужать картриджі Аквафор А5 та Аквафор B15. На противагу ж картридж Аквафор Maxfor він підійде більшості сучасних фільтрів від інших європейських виробників.
  • Brita. Глечіни Brita в основному мають картриджі однакового розміру, проте з різною дією. При виборі змінного картриджа придбати картридж від виробника Brita не складе труднощів, тому що їх легко знайти. Завдяки своїй універсальності ці картриджі підійдуть усім глечикам Brita, що спрощує пошук. Глечіни від цього виробника відрізняються ефективністю очищення, з легкістю усувають органіку, важкі метали, хлор і солі жорсткості.
  • Ecosoft. Картриджі Ecosoft, як і попередні, відрізняються великою різноманітністю розмірів і форм. Картриджі для фільтрів Ecosoft, завдяки своїм засипкам, мають високу якість очищення, що допомагає не тільки очистити воду, але й наповнити її корисними мікроелементами. Їх термін експлуатації також залежить не тільки від зазначеного ресурсу, а й від частоти використання та ступеня забруднення водопровідної води.

Як часто потрібно міняти картриджі у фільтрах глечиках

Оскільки картриджі у фільтрах глечиках мають невеликий розмір, їх заміна відбувається частіше ніж у комплектуючих великих систем очищення води. Найчастіше таку заміну потрібно здійснювати від 1 місяця до 3. Однак чим довше ви використовуєте картридж для очищення води, тим гіршою буде якість її очищення. З часом картридж може забитися і не очищати воду. У деяких випадках картриджі можуть давати зворотний ефект, замість очищення води робити її ще гіршої якості.

Як зрозуміти який картридж для фільтра краще?

У виборі кращого картриджа для вашого глечика вам допоможуть кілька правил:

  1. Інструкція до вашого фільтра повинна містити яка модель картриджів може до нього підійти, якщо ви бажаєте придбати картридж від іншого виробника, в такому випадку він повинен бути відповідного розміру і форми.
  2. Також вибір картриджа може залежати від типу очищення, яке він виконує. Щоб очищення глечиком було ефективнішим, потрібно підбирати картридж під ступінь забруднення вашої води.
  3. Якщо все ж таки утрудняєтеся у виборі картриджа ви можете звернутися за допомогою до менеджерів AKVO, ми завжди будемо раді допомогти вам у виборі очищення води для вашого будинку.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 12.03.2024 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити