Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Промисловий осмос - це

Наявність води є основою у циклі будь-якого виробництва чи підприємства, зайнятого виготовленням продуктів харчування, харчових добавок чи медикаментів. Вода в цілодобовому режимі поставляється на об'єкти, що належать до медичної сфери, – клініки, медичні та перинатальні центри, лікарні. При цьому якість води має відповідати всім необхідним стандартам, адже вживання води з підвищеним вмістом важких металів, хлорних сполук призводить до погіршення проблем зі здоров'ям. Вода використовується для приготування їжі у дитячих дошкільних закладах та школах, в інтернатах, санаторіях та інших закладах.

Щоб усунути з води сполуки, які негативно впливають на здоров'я людини, використовують комерційний зворотний осмос - вид системи, що дозволяє ефективно очистити воду у великих обсягах. Комерційний осмос є модульною системою, яка створюється з окремих елементів безпосередньо за місцем експлуатації, на підставі попередньо розробленого проекту. У проектній документації враховано такі важливі аспекти як витрати води та багато інших моментів. Недостатньо грамотне складання проекту може призвести до недостатньої продуктивності системи або недостатнього рівня очищення води.

Комплектація промислового осмосу

Промисловий зворотний осмос - обладнання для очищення води, до складу якого входить:

  • Металева основа, до якої кріпляться всі основні системні елементи;
  • Фільтр попереднього тонкого очищення, який готує воду до наступних етапів очищення;
  • Мембранні блоки, що очищають воду від сторонніх частинок та є основною частиною очищення;
  • Насоси високого тиску, що забезпечують потрібний перепад тиску;
  • Трубопровідна обв'язка із запірною арматурою;
  • Контрольно-вимірювальні прилади;
  • Промивний блок для очищення мембрани;
  • Електрошафа керування;
  • Контролери.

Кількість мембранних блоків визначається залежно від таких значень, як потужність окремого блоку та системна продуктивність. Існує низка додаткового обладнання, яким може доукомплектувати промисловий осмос. Його необхідність визначається після узгодження деталей проекту із замовником.

Що пропонує інтернет-магазин AKVO

У каталозі нашого інтернет-магазину представлений широкий асортимент систем для очищення води в домашніх та промислових умовах. Ми позиціонуємо на українському ринку модульні системи різних виробників – брендів з Іспанії, Італії, США, Польщі та інші. Вартість обладнання варіюється в значному діапазоні, що дозволяє вибрати оптимальне рішення за ціною. При виборі обладнання детально вивчіть його потужність та функціональність. Якщо виникли проблеми з підбором установки, зверніться за допомогою до наших менеджерів.

Інтернет-магазин AKVO доставляє обладнання для очищення води по всій Україні. Для доставки ви можете скористатися послугами надійної логістичної компанії Нова Пошта.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 19.05.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити