Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Цікаві факти про воду

Про цінності питної води відомо навіть дітям. Вода це справді джерело життя, без якого не зможуть існувати люди, тварини, птахи, риби, рослини – все живе на планеті Земля. Найцікавіше, що ми навіть не замислюємося про те, що вода може впливати на загальний стан, настрій та здоров'я загалом. Наш організм полягає здебільшого з води, риби – на 75%, картопля – на 77%. Лідерами є медузи – їхнє тіло практично суцільна рідина – 99%. Не дивно, що коли відбувається зневоднення, то страждає на весь організм.

Всі найцікавіші питання та факти про воду часто розкривають та розповідають дітям у садочку, на уроках у школі. Те, що Н2О зволожує кисень для дихання, регулює температуру тіла, допомагає засвоєнню їжі та перетворенню харчових продуктів в енергію, захищає організм від впливу шкідливих бактерій, виводить токсичні речовини та містить інші корисні властивості – знають багато хто. Однак можна навести ще 5, 10, 50 і цікавіших фактів того, що вода, завдяки її властивостям, – унікальна речовина, є головним джерелом здоров'я та життя в цілому.

Цікава інформація про воду для дітей та батьків

Впевнені, що все знаєте про воду? Тоді ознайомтеся з несподіваними та цікавими фактами про унікальну речовину, яку ми споживаємо щодня:

  • лише 1% води землі придатний для пиття;
  • за все життя одна людина може випити до 40 тонн рідини;
  • вона є універсальним розчинником;
  • у природі існує гаряча вода, що займається від сірника;
  • краплі мають сферичну форму, відмінну від класичного художнього зображення;
  • у рідкій формі вода має п'ять станів, а у твердій – 14;
  • вона горить! в атмосфері фтору;
  • існує озеро з додаванням чорнила, такою водою можна писати у зошиті;
  • у мантії Землі її у 10 разів більше, ніж у всіх світових океанах;
  • музичні звуки, механічні дії можуть змінювати молекули Н2О.

Цікаво те, що щодня, використовуючи підземні або водостічні води, більшість людей споживає набагато менше питної води, ніж потрібно організму. До того ж її якість також бажає кращого. Але це легко виправити, якщо звернутись до фахівців найкращої компанії в Україні – AKVO.

AKVO – компанія, яка подбає про вас

Для мешканців України ми пропонуємо послуги з очищення води. Наша мета – забезпечити сім'ї необхідними товарами, щоб вони щодня вживали збалансовану воду, наповнену необхідними для здоров'я елементами. Перед тим, як запропонуємо необхідний фільтр брендів Clack, Bluefilters, Аквафор, Aquafilter та інших, ми беремо зразок води на лабораторний аналіз. Тільки після отриманих результатів ви можете замовити в кілька кліків відповідний водоочисник за розумною ціною від надійних брендів. Наші співробітники, які пройшли спеціальне навчання, допоможуть із вибором. Ми забезпечимо чистою водою будь-який об'єкт, тому якщо сумніваєтеся як споживана вода, телефонуйте, адже здоров'я – перш за все!

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 15.09.2021 р.
У вас залишились запитання? Залиште свої дані, і ми вам передзвонимо!
Ви можете замовити