Готові рішення з водоочищення (комплекти), Від чого очищає - Органіка

Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Бажаєте замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною вартістю?

    В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити вугільний фільтр, а також - проточні електричні водонагрівачі за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви хочете фільтр води купити дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за привабливими цінами.

    Якщо Ви вважаєте, що вартість осмос, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте фільтр води купить, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтри для надувних басейнів зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також спеціалізується на анализ води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.