Фільтри пом'якшувачі води: Тип системи - Магістрального Типу, Назва та тип завантаження - Іонообмінна Смола

Питання, які часто задаються

У пом’якшувачі води водопровідна вода проходить через резервуар для смоли, де іони кальцію та магнію у воді (які викликають відкладення вапна) замінюються на нешкідливі іони натрію. Цей процес називається іонним обміном. Коли смола насичується іонами вапна, її  оновлюють шляхом промивання колони смоли розсолом. Цей процес називається регенерацією.

Для регенерації смоли можна використовувати тільки спеціальні солі для пом'якшувачів. Тільки ці солі гарантують чистий сольовий розчин, оптимальний для процесу регенерації.

Середня сім’я з 4 осіб може заощадити до 650 євро на рік, використовуючи пом’якшувач води. Це відбувається за рахунок зменшення енерговитрат при нагріванні м'якої води, зменшення витрат мийних засобів та зниження ризику поломки побутової техніки та її коштовного ремонту.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
RAIFIL Big Blue 20 Магістральний фільтр умягчающий воду
Ціна 3179 грн
Артикул:10501
  • Розмір BIG BLUE 20
  • Два ущільнювальних кільця
  • Довговічний і надійний
  • Хороша якість корпусу і стійкість до гідроудару
  • Зроблено в Кореї
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри пом'якшувачі води відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - купить фільтри для води, а також - фільтр для води на кран за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купить фільтр для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Фільтри пом'якшувачі води за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівач проточний електричний, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити електричний проточний водонагрівач, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтри очищення води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води київ ціна на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.