Фільтри пом'якшувачі води, Тип системи - Магістрального Типу

Питання, які часто задаються

У пом’якшувачі води водопровідна вода проходить через резервуар для смоли, де іони кальцію та магнію у воді (які викликають відкладення вапна) замінюються на нешкідливі іони натрію. Цей процес називається іонним обміном. Коли смола насичується іонами вапна, її  оновлюють шляхом промивання колони смоли розсолом. Цей процес називається регенерацією.

Для регенерації смоли можна використовувати тільки спеціальні солі для пом'якшувачів. Тільки ці солі гарантують чистий сольовий розчин, оптимальний для процесу регенерації.

Середня сім’я з 4 осіб може заощадити до 650 євро на рік, використовуючи пом’якшувач води. Це відбувається за рахунок зменшення енерговитрат при нагріванні м'якої води, зменшення витрат мийних засобів та зниження ризику поломки побутової техніки та її коштовного ремонту.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
RAIFIL Big Blue 20 Магістральний фільтр умягчающий воду
Ціна 3179 грн
Артикул:10501
  • Розмір BIG BLUE 20
  • Два ущільнювальних кільця
  • Довговічний і надійний
  • Хороша якість корпусу і стійкість до гідроудару
  • Зроблено в Кореї
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Фільтри пом'якшувачі води за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі або фільтр глечик за конкурентною ціною. Якщо Ви бажаєте водяні фільтри купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри пом'якшувачі води відмінної якості.

І хоча вартість фільтри для басейнів, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете купити фільтра для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вас цікавить водяний фільтр, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку картриджі для магістральних фільтрів зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води очищеної на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.