З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Надзвичайно Компактний, Тип системи - Магістрального Типу

Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - проточний водонагрівач електричний купити або фільтр на кран для проточної води за доступною вартістю. Якщо Ви задумали купить фільтр для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь фільтри для води купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр на воду, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр на воду але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Наша компанія також має послугу з аналіз якості води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.