Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС: Від чого очищає - Сірководень, Обсяг завантаження фільтра - 26 - 40 Л

Фільтр знезалізнення Wave Cyber FE25-40
Ціна 10589 грн
Артикул:10772
  • Продуктивність — до 1,1 м³/год
  • Повністю природний метод очищення
  • Досвід використання більше 10 років в промисловості
  • Низька ціна в порівнянні з аналогами
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС за вигідною ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - змішувач для кухні купити, а також - фільтри для води на кран за приємною вартістю. Якщо Ви вирішили купити фільтр для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити фільтри води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вас цікавить фільтр для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте системи зворотного осмосу але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете лабораторія води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.