Фільтри комплексного очищення води: Назва та тип завантаження - Іонообмінна Смола, Обсяг завантаження фільтра - 151 - 300 Л

IONIX 1665 Фільтр пом'якшувач, очищення води від нітратів, нітритів, амонію
Ціна 92737 грн
Артикул:11217
  • Для квартири або будинку з 9 с/у
  • Продуктивність — до 5,5 м³/год
  • Низькі експлуатаційні витрати
  • 7–10 років роботи фільтруючого завантаження
  • Просте обслуговування
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Фільтри комплексного очищення води за найкращою ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є можливість - система зворотного осмосу купити або магістральний фільтр за приємною вартістю. Якщо Ви задумали купити ємність для води ціна то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри комплексного очищення води за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр для проточної води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про зворотній осмос, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте фільтр для очистки води від нітратів але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз води очищеної на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.