Фільтри комплексного очищення води, Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч

Подарунок! Aquafilter FH20B1 магістральний фільтр. Єкономія 1950 грн ECOSOFT STANDARD FK 0835CAB DVST компактний фільтр знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 32156 грн
Артикул:10928
  • Продуктивність: 0,7–1,0 м³/год, для 3-х осіб
  • Компактні габарити і високоякісні стійкі до корозії матеріали
  • Новий дисковий клапан Clack DV — в 3 рази надійніше
  • Гарантія та сервісна підтримка від виробника 12 місяців
  • Електронна складова виготовлена в США
  • Доступний і надійний
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Фільтри комплексного очищення води кращої якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua пропонуємо Вам - ємність для води купити або фільтри для очищення питної води за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви задумали пластикові ємності для води купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри комплексного очищення води за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити картридж до фільтру raifil, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить ємності для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати зворотній осмос звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми завжди раді Вам допомогти з зробити аналіз води в києві використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.