Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Марганець, Об`єм загрузки - 16-25 Літрів

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
комплект обладнання Система комплексної очищення води Organic Easy K-1035
Ціна 16940 грн
Артикул:11218
  • Продуктивність - до 1,4 м³ / год
  • Для 1-3 чоловік
  • безшумна робота
  • Можливість самостійної установки фільтрів
  • просте обслуговування
  • Гарантія - 12 місяців
  • Економія при купівлі комплекту
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua пропонуємо Вам - купить фільтр води, а також - фільтр на кран для проточної води за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купить фільтр води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

І хоча вартість пластикові ємності для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купить філтер для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати фільтр від накипу води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете мікробіологічний аналіз води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.