Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 3 - 5 М³/Год, Назва та тип завантаження - Активоване Вугілля

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Вугільна колона RUNXIN TMF-71-3V
Ціна 15708 грн
Артикул:10086
  • Підходить для сім'ї з 4-7 чоловік
  • Високопродуктивне обладнання
  • Практично не вимагає обслуговування
  • Дуже доступне рішення з фінансової сторони
  • Класичне очищення за допомогою активованого вугілля
  • Неперевершене очищення від хлору і органіки
  • Знижує вміст солей і заліза у воді
  • Добре підходить для квартири і приватного будинку
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - ємності для води купити або картридж для фільтра води за конкурентною ціною. Якщо Ви вирішили фільтр води купить дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість зворотній осмос, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтри для води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр для води від накипу звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете хімічний аналіз питної води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.