Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Україна, Гарантія - 4 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K1035Cab Premium система інтелектуальної комплексної очистки води - кабінет
Ціна 36930 грн
Артикул:10607
  • Для 3–4 чоловік, продуктивність 1,3–1,5м³/год
  • Інтелектуальна система управління
  • Російськомовне меню і кольоровий дисплей
  • Збільшена гарантія 48 місяців
  • Заощаджує сіль
  • Збільшений ресурс і термін роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купить фільтр води, а також - фільтр для води на кран за приємною вартістю. Якщо Ви задумали купити ємність для води ціна дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість ємність для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про електричний водонагрівач, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте фільтр для води зворотній осмос але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз води ціна на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.