Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони, Гарантія - 4 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K1035Cab Premium система інтелектуальної комплексної очистки води - кабінет
Ціна 36930 грн
Артикул:10607
  • Для 3–4 чоловік, продуктивність 1,3–1,5м³/год
  • Інтелектуальна система управління
  • Російськомовне меню і кольоровий дисплей
  • Збільшена гарантія 48 місяців
  • Заощаджує сіль
  • Збільшений ресурс і термін роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони з гарантією 4 роки за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua пропонуємо Вам - фільтри для води купити, а також - картридж для фільтра води за приємною вартістю. Якщо Ви вирішили купити картридж до фільтру raifil то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони з гарантією 4 роки за відмінними цінами.

І хоча вартість змішувачі для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купить фільтр для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтри глечики для води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води київ ціна лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.