Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Важкі Метали, Гарантія - 4 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K1035Cab Premium система інтелектуальної комплексної очистки води - кабінет
Ціна 36930 грн
Артикул:10607
  • Для 3–4 чоловік, продуктивність 1,3–1,5м³/год
  • Інтелектуальна система управління
  • Російськомовне меню і кольоровий дисплей
  • Збільшена гарантія 48 місяців
  • Заощаджує сіль
  • Збільшений ресурс і термін роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - купити вугільний фільтр для води або фільтри механічної очистки води за конкурентною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтри для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість зворотній осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте фільтри очистки води купити, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати картріджі для фільтрів води магістральні звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз питної води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.