Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч, Обсяг завантаження фільтра - 51 - 100 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
BWT AQA THERM SRC 75 Установка знесолення
Ціна 49762 грн
Артикул:11845
  • Подуктивність 860 л/год
  • Простота використання
  • Надійність
  • Виробництво Німеччини
AKVO SRC 75 Фільтр знесолення води
Ціна 34830 грн
Артикул:11893
  • Продуктивність — 860 л/год
  • Простота використання
  • Надійність
  • Вигідна ціна
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити насос для басейну, а також - фільтруючий елемент для води за акційною ціною. Якщо Ви вирішили фільтруючий картридж наша вода купити киів то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтр зворотного осмосу, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити фільтр для води магістральний, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про пластикові ємності для води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте очисні фільтри для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз якості води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.