Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Розмір системи - Надзвичайно Компактний, Тип системи - Магістрального Типу

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
RAIFIL Big Blue 20 Магістральний фільтр умягчающий воду
Ціна 3179 грн
Артикул:10501
  • Розмір BIG BLUE 20
  • Два ущільнювальних кільця
  • Довговічний і надійний
  • Хороша якість корпусу і стійкість до гідроудару
  • Зроблено в Кореї
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас є можливість - картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, а також - фільтр комплексного очищення води за акційною ціною. Якщо Ви задумали пляшки для води купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

І хоча вартість зворотній осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити фільтр, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтри для очищення води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте вугільний фільтр для води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також спеціалізується на хімічний аналіз питної води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.