Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди можете - купити фільтри для питної води, а також - картриджі до фільтрів і очисникам води наша вода за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви задумали купити насос для басейну то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість магнітний фільтр для води, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтри води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про водонагрівачі електричні проточні, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати вугільні фільтри звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з лабораторія якості води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.