Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Солі Жорсткості, Гарантія - 4 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K1035Cab Premium система інтелектуальної комплексної очистки води - кабінет
Ціна 36930 грн
Артикул:10607
  • Для 3–4 чоловік, продуктивність 1,3–1,5м³/год
  • Інтелектуальна система управління
  • Російськомовне меню і кольоровий дисплей
  • Збільшена гарантія 48 місяців
  • Заощаджує сіль
  • Збільшений ресурс і термін роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити кувшин фільтр для води, а також - фильтр для води проточний за вигідною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр для води магістральний то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно змішувачі для кухні купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про ємність для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти фільтр для води на кран звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з зробити аналіз води в києві на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.