Ультрафіолетові фільтри для води: Потужність - 101-200 Вт, Діаметр підключення - 4 Дюйми

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Pallas AQUALINE ES-120 PRO Установка УФ знезараження води
Ціна 70341 грн
Артикул:12001
  • Продуктивність 20 м³/год
  • Bисока ефективність
  • Дезінфекція без хімікатів
  • Європейська якість
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Ультрафіолетові фільтри для води кращої якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - фільтруючий картридж наша вода купити киів або фільтр на кран для проточної води за приємною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про ємність для води купити дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь фільтри очистки води купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр на кран для проточної води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на аналіз питної води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.