Ультрафіолетові фільтри для води, Діаметр підключення - 4 Дюйми

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Pallas AQUALINE ES-120 PRO Установка УФ знезараження води
Ціна 70341 грн
Артикул:12001
  • Продуктивність 20 м³/год
  • Bисока ефективність
  • Дезінфекція без хімікатів
  • Європейська якість
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Ультрафіолетові фільтри для води кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - фільтруючий картридж наша вода купити киів або фільтр від накипу води за приємною вартістю. Якщо Ви хочете купити вугільний фільтр дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість змішувач для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить водонагрівачі електричні проточні, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти проточний фільтр не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також спеціалізується на анализ води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.