Ультрафіолетові фільтри для води: Продуктивність, м³/год - Більше 10, Діаметр підключення - 2 Дюйма

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft EB-45 Ультрафіолетовий знезаражувач для води EB45
Ціна 73720 грн
Артикул:11653
  • Висока продуктивність 10,7 м³/год
  • Енергоефективний
  • 2 кварцові лампи
  • Можна монтувати у вже встановлену систему
  • Простий в експлуатації
  • Ефективність 99,8%
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Ультрафіолетові фільтри для води за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купить філтер для води, а також - фільтри для води глечики за доступною ціною. Якщо Ви бажаєте купити водонагрівач електричний це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води за привабливими цінами.

І хоча вартість фільтр на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр для води магістральний, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить вугільний фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний змінні картриджі для води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете мікробіологічний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.