Ультрафіолетові фільтри для води, Діаметр підключення - 2 Дюйма

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft EB-45 Ультрафіолетовий знезаражувач для води EB45
Ціна 73720 грн
Артикул:11653
  • Висока продуктивність 10,7 м³/год
  • Енергоефективний
  • 2 кварцові лампи
  • Можна монтувати у вже встановлену систему
  • Простий в експлуатації
  • Ефективність 99,8%
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Ультрафіолетові фільтри для води кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - купити ємність для води, а також - кран для фільтра за приємною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про змішувач для кухні купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити насос для басейну, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить зворотній осмос, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати картриджі до фільтрів і очисникам води наша вода звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на зробити аналіз води в києві використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.