Картриджі Новая Вода (Россия): Тип фільтрації - Комплекти, Розмір - 10 Дюймів (250 Мм)

Набір картриджів K686 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 890 грн
Артикул:10042
  • збільшена ефективність
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Картриджі Новая Вода (Россия) кращої якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас є змога - купити картридж до фільтру raifil або картриджі для фільтрів за акційною ціною. Якщо Ви хочете купить фільтр води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Картриджі Новая Вода (Россия) за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете купити фільтр для очистки води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний магнітний фільтр для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води київ ціна використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.