Картриджі Новая Вода (Россия), Тип фільтрації - Комплекти

Набір картриджів K686 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 890 грн
Артикул:10042
  • збільшена ефективність
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Картриджі Новая Вода (Россия) за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити вугільний фільтр для води або катрідж для води за конкурентною ціною. Якщо Ви хочете купити фільтри води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Картриджі Новая Вода (Россия) за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість змішувач води для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити вугільний фільтр для води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтр проточної води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете мікробіологічний аналіз води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.