Картриджі Новая Вода (Россия), Тип фільтрації - Комплекти

Набір картриджів K686 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 890 грн
Артикул:10042
  • збільшена ефективність
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Картридж Новая Вода механічний 5 мк. K871
Ціна 115 грн
Артикул:10066
  • сучасний картридж для сучасних проточних фільтрів під мийку Нова Вода Expert
  • - * швидкознімне з'єднання
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Картриджі Новая Вода (Россия) за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua пропонуємо Вам - купити фільтр на воду або фільтр від накипу води за доступною вартістю. Якщо Ви бажаєте змішувачі для кухні купити це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Картриджі Новая Вода (Россия) за привабливими цінами.

І хоча вартість фільтр зворотного осмосу, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купить фільтр води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати фільтри для води глечики не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також має послугу з анализ воді який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.