Картриджі Новая Вода (Россия): Для води - Холодної, Тип фільтрації - Комплекти

Набір картриджів K686 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 890 грн
Артикул:10042
  • збільшена ефективність
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Картриджі Новая Вода (Россия) за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди можете - купити кувшин фільтр для води, а також - електричний водонагрівач за доступною вартістю. Якщо Ви вирішили купить фільтри для води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Картриджі Новая Вода (Россия) за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні проточні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити фільтри для питної води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтри для очищення води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати проточний фільтр для води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з лабораторія води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.