Картриджі Новая Вода (Россия): Для води - Холодної, Тип фільтрації - Знезалізнюють

Набір картриджів K684 для Expert
Ціна 899 грн
Артикул:10033
  • збільшена ефективність
  • затримує розчинене залізо
  • швидкознімне кріплення
  • - * спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Картриджі Новая Вода (Россия) за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити фільтри для води або електричні проточні водонагрівачі за приємною ціною. Якщо Ви бажаєте система зворотного осмосу купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Картриджі Новая Вода (Россия) за привабливими цінами.

І хоча вартість система зворотного осмосу, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити насос для басейнів, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить вугільний фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку проточні фільтри для води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також має послугу з аналіз питної води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.