Картриджі Новая Вода (Россия), Тип фільтрації - Знезалізнюють

Набір картриджів K684 для Expert
Ціна 899 грн
Артикул:10033
  • збільшена ефективність
  • затримує розчинене залізо
  • швидкознімне кріплення
  • - * спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Картриджі Новая Вода (Россия) за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - пляшка для води купити або фільтр для води зворотній осмос за приємною ціною. Якщо Ви бажаєте фільтр води купить це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Картриджі Новая Вода (Россия) за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість водяний фільтр, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купить філтер для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти магістральний фільтр для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми завжди раді Вам допомогти з здати воду на аналіз який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.