Магістральні фільтри з картриджами: Розмір колб - 10 Дюймів, Фільтрувальний елемент - Комплексний

Фільтр механічної очистки СВОД 10" для холодної води
Ціна 308 грн
Артикул:10729
  • Міцна колба (система зупинки води)
  • Тришарова структура фільтра (змінний градієнт фільтрації) дозволяє знизити перепад тиску і збільшити термін служби картриджа
  • Універсальний розмір (10 дюймів)
  • Підходить як для водопровідної води так і для свердловин і колодязів
  • Проста установка фільтра і заміна картриджа
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Магістральні фільтри з картриджами відмінної якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - фільтри для води купити або очищення води вугіллям за доступною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про водонагрівач проточний електричний купити це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Магістральні фільтри з картриджами відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри на воду, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити кувшин фільтр для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте водонагрівач проточний електричний звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на експертиза води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.