Магістральні фільтри з картриджами

Фільтр механічної очистки СВОД 10" для холодної води
Ціна 308 грн
Артикул:10729
  • Міцна колба (система зупинки води)
  • Тришарова структура фільтра (змінний градієнт фільтрації) дозволяє знизити перепад тиску і збільшити термін служби картриджа
  • Універсальний розмір (10 дюймів)
  • Підходить як для водопровідної води так і для свердловин і колодязів
  • Проста установка фільтра і заміна картриджа
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Магістральні фільтри з картриджами відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - змішувач для кухні купити або магістральний за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви бажаєте купити фільтр води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Магістральні фільтри з картриджами за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівачі електричні проточні, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купить фільтри для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр від накипу води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.