Магістральні фільтри з картриджами, Різьба-підключення - 1/2 Дюйм

Фільтр механічної очистки СВОД 10" для холодної води
Ціна 308 грн
Артикул:10729
  • Міцна колба (система зупинки води)
  • Тришарова структура фільтра (змінний градієнт фільтрації) дозволяє знизити перепад тиску і збільшити термін служби картриджа
  • Універсальний розмір (10 дюймів)
  • Підходить як для водопровідної води так і для свердловин і колодязів
  • Проста установка фільтра і заміна картриджа
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Магістральні фільтри з картриджами кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - система зворотного осмосу купити або проточні фільтри для води за акційною ціною. Якщо Ви хочете купити фільтр води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Магістральні фільтри з картриджами за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте змішувачі для кухні чернівці зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете лабораторія якості води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.