Магістральні фільтри з картриджами: Країна-виробник - Україна, Різьба-підключення - 1/2 Дюйм

Фільтр механічної очистки СВОД 10" для холодної води
Ціна 308 грн
Артикул:10729
  • Міцна колба (система зупинки води)
  • Тришарова структура фільтра (змінний градієнт фільтрації) дозволяє знизити перепад тиску і збільшити термін служби картриджа
  • Універсальний розмір (10 дюймів)
  • Підходить як для водопровідної води так і для свердловин і колодязів
  • Проста установка фільтра і заміна картриджа
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Магістральні фільтри з картриджами за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - система зворотного осмосу купити або вода осмос за доступною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про пластикові ємності для води купить киеве це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Магістральні фільтри з картриджами за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість зворотній осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити фільтр глечик для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтр глечик для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти картриджі до фільтрів і очисникам води наша вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми також можемо Вам допомогти з мікробіологічний аналіз води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.