Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Особенности сменной кассеты Барьер Стандарт

ЧИСТА ВОДА БЕЗ ОСОБЛИВИХ ПРОБЛЕМ І ВИТРАТ


Міські жителі нашої країни добре знають, що пити водопровідну воду не безпечно. Під час її очищення використовують сполуки хлору, які є канцерогенами для організму людини. Крім цього сама система водопроводів сприяє повторному забруднення всілякими бактеріями органічними та неорганічними домішками і з кожним роком її експлуатації ступінь забруднення стає вищим. Власники колодязів та артезіанських свердловин також ризикують напитися водою неналежної якості.

Вирішити цю проблему можна у різний спосіб. Найпростіший з них - купівля фільтра-глечика. Таку назву він отримав через свою форму, зовні схожу на глечик. Багато українців віддають перевагу фільтрам-глечикам торгової марки Бар'єр, які за довгі роки експлуатації довели свою ефективність. Широка кольорова гамма моделей, гарний вибір виробів різного об'єму дають можливість підібрати фільтр-глечик, що повністю відповідає вашим потребам. Однак найголовніша перевага фільтра-глечика Бар'єр - його змінна касета Стандарт. Завдяки інтернет-магазину AKVO її можна купити за низькою ціною, не виходячи з дому.

ОСОБЛИВОСТІ ЗМІННОЇ КАСЕТИ БАР'ЄР СТАНДАРТ

Головною особливістю касети Стандарт цієї торгової марки є наявність герметичного різьбового з'єднання з лійкою фільтра-глечика, завдяки чому ви можете бути впевнені в тому, що кожна крапля води пройде очищення. Склад касети Бар'єр ефективно справляється з очищенням від:

  • сполук хлору;
  • сторонніх присмаків та запахів;
  • важких металів.


Вона містить у собі кокосове активоване вугілля додатково оброблене сріблом, завдяки чому не відбувається зростання бактерій усередині картриджа під час його використання. Використані нанотехнології дозволили значно збільшити ресурс картриджа. Прошарок з кокосового вугілля дозволяє ефективно очищати воду від сполук хлору органічного та неорганічного походження. Найнижча частина касети Бар'єр Стандарт заповнена волокнами іонообмінної смоли, яка затримує важкі метали та з'єднання заліза. Одна касета здатна очистити 350 літрів води та прослужити 60 днів.

ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН AKVO - ЗМІННІ КАСЕТИ БАР'ЄР СТАНДАРТ ЗА НИЗКИМИ ЦІНАМИ

Касета Бар'єр Стандарт для фільтра-глечика - елемент, який вимагає регулярної заміни. Інтернет магазин AKVO має прямий контракт з виробником, тому ви можете бути впевнені в тому, що завжди зможете купити її на сайті магазину. Повноцінну роботу фільтра-глечика забезпечує один картридж, але має сенс купувати змінні касети Бар'єр Стандарт із запасом для того, щоб бути впевненим у тому, що зможете замінити її вчасно. Для цього на сайті інтернет-магазину AKVO передбачена можливість купівлі комплекту картриджів з двох і більше одиниць. Чим більше змінних касет Бар'єр Стандарт у комплекті, тим нижча ціна однієї одиниці.

Оформити покупку на сайті можна в один клік. Забрати замовлення можна самостійно зі складу-магазину, розташованого у Києві, оформити адресну доставку кур'єром або отримати замовлення у відділенні Нової Пошти. Для вашої зручності передбачені різні форми готівкової та безготівкової оплати.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 15.09.2021 р.
Ви можете замовити